Rossini: Una voce poco fa

Marika Kivinen, mezzo and Johan von Schantz, piano

16.12.17

Brahms: Wie bist du meine Königin

Marika Kivinen, mezzo

Asta Onnila, piano

Live 17.3.17

Christian Holmqvist: På nattgammal is (2015)

Marika Kivinen, mezzo and Patrik Komorowski, piano

25.3.2017

Wolf: Wie sollt ich heiter bleiben

Marika Kivinen, mezzo

Asta Onnila, piano

Live 17.3.17

AJANKOHTAISTA 

 

NAISTEN KAKSI VUOSIKYMMENTÄ 

22.8.2018 Sibelius-Museo, Turku  

Marika Kivinen, mezzo ja Johan von Schantz, piano

L. Onervan kirjallinen tuotanto herättää pohtimaan 1900-luvun ensimmäisten vuosikymmenten luovia naisia - kuten Lili Boulanger, Alma Mahler, Edith Södergran.

Lisätiedot: http://aboagora.fi/programme/

OOPPERAA PORTTIKONGISTA

Taiteiden yönä 2015, 2016 ja 2017 Helsingissä toteutuneet ulkoilmakonsertit. Ohjelmassa ooppera-aariota ja ensembleja. Esiintyjinä sopraanot Anna-Leena Widell, Milla Tommila, baritoni Jouni Bäckström, tenori Joel Forsström ja pianisti Ilona Lamberg.  

 

Jatkoa tulossa!

EKSOOTTISET LAULUT

Liedkonsertti Helsingissä 17.3.17. Ohjelmassa Mendelssohnin, Brahmsin, Wolfin, Sigurd von Kochin, Ravelin ja Sulho Rannan teoksia. Kulttuurihistoriaa luotaava konsertti, joka pohtii stereotypioita ja eksotismia musiikissa.

Marika Kivinen, mezzo ja Asta Onnila, piano

exotiskasanger.wordpress.com

MENNEET KONSERTIT 

 

MAJKVÄLLSDRÖMMAR

Liedkonsertti Helsingissä 22.5.16 klo 15 Balderin salissa. Ohjelmassa mm. Holmqvistin (k.e.), Griegin ja Barberin musiikkia. 

 

Marika Kivinen, mezzo ja Asta Onnila, piano

MILLE AFFETTI

Ooppera-aariota ja -duettoja yhdessä sopraano Anna-Leena Widellin ja pianisti Ilona Lambergin kanssa. Ohjelmassa mm. Butterflyn ja Suzukin Kukkaisduetto, Carmenin Habanera, Vitellian ja Seston duetto (oopp. Tituksen lempeys), Olgan aaria sekä Barcarolle Hoffmannin kertomuksista. 

KONSERTTISARJA MATKA: IL VIAGGIO

Konserttisarja kertoo musiikillisia kertomuksia sisäisistä ja ulkoista matkoista. ”Il viaggio”:n lähtökohtana on Italia - maa, jonka maisemista ja tarinoista monet säveltäjät ovat hakeneet inspiraatiota. Ohjelmassa oli Thomas’n, Faurén, Wolfin ja Berion lauluja ja Debussyn, Mendelssohnin, Palmgrenin ja Lisztin pianomusiikkia. 8.9.2014 kantaesitettiin Holmqvistin laulu O notte, o dolce tempo Michelangelon runoon. 

KONSERTTISARJA MATKA: DER WANDERER

Muusikot Marika Kivinen ja Laura Heikkilä, suunnittelivat ja toteuttivat konserttisarjan yhteistyössä säveltäjä Christian Holmqvistin kanssa. ”Der Wanderer” kertoo romanttisesta taiteesta tutusta vaeltajahahmosta. Konsertissa esitettiin  Franz Schubertin teoksia, Einojuhani Rautavaaran laulusarja Matka, Ralph Vaughan-Williamsin laulusarja Songs of Travel sekä Holmqvistin ensimmäinen pianosonatiini. Konsertti on toteutettu Oulussa 12.10.2014 (osana Tulindberg-viikkoja), Helsingissä 20.10.2014 ja Veronassa 24.10.2014.  

ORFEUKSEN LYYRA-KONSERTTISARJA

2013-14 toteutettu kokonaisuus, jossa runoilija Södergranin runot sekä hänen aikansa kulkee punaisena lankana. Holmqvistin teoksen Drei Sonetten an Orpheus kantaesitys. Yhdessä pianisti Laura Heikkilän kanssa. Ohjelmassa mm. Madetojan, Rautavaaran, Rahmaninovin ja Nystroemin teoksia.