Clip 1

Clip 2

Clip 3

KONSERTTISARJA MATKA: IL VIAGGIO

Konserttisarja kertoo musiikillisia kertomuksia sisäisistä ja ulkoista matkoista. ”Il viaggio”:n lähtökohtana on Italia - maa, jonka maisemista ja tarinoista monet säveltäjät ovat hakeneet inspiraatiota. Ohjelmassa oli Thomas’n, Faurén, Wolfin ja Berion lauluja ja Debussyn, Mendelssohnin, Palmgrenin ja Lisztin pianomusiikkia. 8.9.2014 kantaesitettiin Holmqvistin laulu O notte, o dolce tempo Michelangelon runoon. 

CHRISTIAN HOLMQVIST: O notte, o dolce tempo 

Marika Kivinen, mezzo & Laura Heikkilä, piano

LUCIANO BERIO: Avendo gran disio

Marika Kivinen, mezzo & Laura Heikkilä, piano

KONSERTTISARJA MATKA: DER WANDERER

Muusikot Marika Kivinen ja Laura Heikkilä, suunnittelivat ja toteuttivat konserttisarjan yhteistyössä säveltäjä Christian Holmqvistin kanssa. ”Der Wanderer” kertoo romanttisesta taiteesta tutusta vaeltajahahmosta. Konsertissa esitettiin  Franz Schubertin teoksia, Einojuhani Rautavaaran laulusarja Matka, Ralph Vaughan-Williamsin laulusarja Songs of Travel sekä Holmqvistin ensimmäinen pianosonatiini. Konsertti on toteutettu Oulussa 12.10.2014 (osana Tulindberg-viikkoja), Helsingissä 20.10.2014 ja Veronassa 24.10.2014.  

VAUGHAN-WILLIAMS: Whither must I wander 

Marika Kivinen, mezzo & Laura Heikkilä, piano

MILLE AFFETTI

Ooppera-aariota ja -duettoja yhdessä sopraano Anna-Leena Widellin ja pianisti Ilona Lambergin kanssa. Ohjelmassa mm. Butterflyn ja Suzukin Kukkaisduetto, Carmenin Habanera, Vitellian ja Seston duetto (oopp. Tituksen lempeys), Olgan aaria sekä Barcarolle Hoffmannin kertomuksista. 

OTSIKKO

and edit me. I’m a great place for you to tell a

OTSIKKO

and edit me. I’m a great place for you to tell a

ORFEUKSEN LYYRA-KONSERTTISARJA

2013-14 toteutettu kokonaisuus, jossa runoilija Södergranin runot sekä hänen aikansa kulkee punaisena lankana. Holmqvistin teoksen Drei Sonetten an Orpheus kantaesitys. Yhdessä pianisti Laura Heikkilän kanssa. Ohjelmassa mm. Madetojan, Rautavaaran, Rahmaninovin ja Nystroemin teoksia.

RAHMANINOV: Sydämen salaisuus op. 26/1

Marika Kivinen, mezzo & Laura Heikkilä, piano

CHRISTIAN HOLMQVIST: Giebt es wirklich die Zeit (laulusarjasta Drei Sonetten an Orpheus) 

Marika Kivinen, mezzo & Laura Heikkilä, piano (k.e. 4.11.2013)